<

info@spainhouselevante.com

0034 965 710 497
Español English Norvegese
Pусский Belge  
Beheer
 
12 essentiële stappen om het kopen van een huis   Populair
 

De aankoop van een huis is de belangrijkste in het leven van de meeste burgers de investeringen , zodat wij tonen u de 12 stappen die u moet volgen om deze operatie succesvol uit te voeren . tussen de aanbevelingen van de Algemene Raad van notarissen zijn op zoek naar het huis te slepen lasten of kosten van de huiseigenaren zonder te betalen

- Vóór de ondertekening van de akte van verkoop van woningen notarissen herinneren dat meestal bereidt een privaatrechtelijke overeenkomst tussen de koper en verkoper moeten overwegen belangrijke kwesties zoals:

1.- die tekent op de verkoop van een deel: wanneer u verkoopt een promotor van de beheerder of agent van de onderneming ondertekent . indien een verkoop door eigenaar , moeten alle eigenaars en, indien van Dower of hoeve, beide echtgenoten.

2.- Belasting staat van het appartement ' s Essential om te controleren of het pand is gratis , als je hypotheek , als je weegt pandrechten op , of als er sprake is van beperkingen in de statuten van de huiseigenaren . U kunt zich rechtstreeks tot het kadaster of doe een eenvoudige informatie via een notaris noot. soms moet je de raad te vragen een bewijs van stedelijke wet als er enige betrokkenheid niet in het kadaster geregistreerd.

3.- Aandelen de huiseigenaren Voor het kopen van zorg ervoor dat het pand is de stroom van betalingen en kosten , en dat in bepaalde gevallen de wet vereist dat de koper om voor hen te zorgen.

4.- prijs: moeten we duidelijk bepalen de prijs en de wijze van betaling . niet toegeven de vaststelling van een lagere prijs dan de werkelijke bedragen of zepen die niet zijn gedocumenteerd . Dit is tegen de wet en kan pijn doen.

5.- arras: wanneer de prive- contract wordt meestal getekend krijgt een nummer als gedeeltelijke betaling van de totale prijs o - Arras bekend als dat " signaal" voor beide partijen bindend . de meest voorkomende zijn de berouwvolle , zodat terug te trekken uit het contract vóór de ondertekening van de akte. als het de koper die de overeenkomst annuleert , krijgt u het betaalde bedrag te verliezen, terwijl als je de verkoper zal moeten terugbetalen tweemaal ontvangen.

6.- akte is onweerlegbaar: de verleners van de verkoop voor een notaris hun bereidheid om te kopen en te verkopen en de voorwaarden van de verkoop . de notaris ambtenaar getuigt of de echtheid van deze verklaringen schriftelijk , zodat geen van beide partijen kan ontzeggen aan de andere wat ze hebben gezegd . De akte is bevoorrecht bewijsmiddel in gerechtelijke procedures.

7.- akte biedt rechtszekerheid: de notaris beperkt zich niet tot getuigen . hun prestaties rechtszekerheid verschaft door controle en verificatie dat de problemen in de prive- document worden besproken in overeenstemming zijn met de wet.

8.- in de handeling van het ondertekenen van de akte , de notaris, onder andere , 1 ) controleert de identiteit , de capaciteit en de legitimiteit van de verkoper en koper ; 2 ) een overzicht van de huidige lasten voor huisvesting; 3 ) bevestigt de betaling van de honoraria van de gemeenschap , of 4 ) verzoek bewijs van betaling van de onroerende voorheffing ( IBI ) . Tot slot moet er zeker van dat het zich bewust is van de diensten van elektriciteit en water .
- Onder de volgende stappen na het ondertekenen van de verkoopakte zijn:

9.- benodigdheden: vergeet niet je naam leveringen die nieuwe woningen zetten.

10.- documentatie en facturen: behoudt alle documenten , ontvangstbewijzen , garanties en originele facturen over de overname.

Torrevieja
Atico
...
Ref. A0224
0 €

Torrevieja
Atico
...
Ref. A0258
0 €

Orihuela Costa
Apartamento
...
Ref.
155 €

Orihuela Costa
Duplex
...
Ref.
175 €

 

Ctra. San Miguel de Salinas, 4 - Urb. Villacosta II - 03189 Villamartín - Orihuela Costa - Mobile: + 34 965 710 497 / + 34 665 770 892
Email: info@spainhouselevante.com

+34 665 770 892
HOME SPAIN HOUSES NIEUWBOUW GEBRUIKTE HUUR HOE WERKT HET HOE TE VERKOPEN