<

info@spainhouselevante.com

0034 965 710 497
Español English Norvegese
Pусский Belge  
Beheer
 
Eisen voor de verkoop van onroerend goed   Populair
 

1. Herzie -check voor eventuele schulden ( kosten ) in verband met het pand.

• Het hebben van de laatste loonstrook van vastgoed en water dienen als bewijs dat er geen schulden , maar de notaris voor de titels proces zal een door het openbaar register van eigendom verleend certificaat van bezwaren nodig en hij hetzelfde verwerkt.

2. Bereid de overeenkomst.

• De koopovereenkomst is een vrijwillige overeenkomst tussen de koper en verkoper , die zijn vastgelegd in het schrijven van de voorwaarden van de operatie en de functies in aanvulling op de elementen die van belang worden geacht nauwkeurig te definiëren . Het ontwikkelen van een goede koopovereenkomst wordt voorkomen dat de tijd om naar de notaris om de voorwaarden te veranderen en het proces van de titel belemmeren . De koopovereenkomst biedt bescherming te dwingen te voldoen wat er is in principe overeengekomen en voorkom toekomstige geschillen tussen de partijen.

• De koopovereenkomst door beide partijen en getuigen ondertekend zal worden gegeven aan de notaris en de basis voor dit teken de akte van verkoop , evenals de nodige documenten voor het schrijven.

3. Verkrijgen Notaris.

• Het moet een notaris ( de staat waar u de woning zal verwerven ) dus dit kan voor herziening en de voltooiing van de noodzakelijke procedures zijn om de daad in die bestaan ​​operatie voor te bereiden.

• De notaris is verantwoordelijk voor het verzamelen van de informatie die nodig is voor het sluiten van de operatie. Met stuurde de bezwaren certificaat een eerste mededeling aan het Openbaar Woning Registratie om te presteren de annotatie will wens om de woning te kopen . Vereisen een beoordeling van de werkelijke prijs van het onroerend goed dat is te verkopen / kopen om te bepalen welke zal zijn belastingen kennen.

• Als u aan de voorwaarden , wordt de akte opgesteld en de belastingen worden betaald ; Koper en verkoper onderling overeengekomen om het document te ondertekenen en de eigendom hebben overgedragen
de koper.

Over belastingen en andere kosten:

De notariskosten en kosten van de koper , evenals de overeenstemmende verschuldigde belasting overnamedoelen gedragen . Ten laste van de verkoper zijn voorzien van de Inkomstenbelasting ( ISR ) in het geval dat dit wordt gegenereerd , die optreedt wanneer de desbetreffende goederen voor commerciële doeleinden , maar als het was voor residentieel gebruik en de verkoper verklaart dat er voor hebben geleefd ten minste twee jaar (via telefoonrekeningen , licht , verklaringen , creditcard, etc. . ) zijn vrijgesteld van deze betaling.

Final aanbevelingen:

Dit is een korte handleiding voor het proces van de verkoop , maar als dit alles lijkt overweldigend kan altijd kiezen om de diensten van een makelaar in te huren. In dit geval moet u contact opnemen met het pand, een afspraak maken voor een agent om uw woning te bezoeken en de benodigde documenten (kopie ID , kopie van stemming boerderij en water , en kopieer schrijven) , om de service contract te ondertekenen ( waarin de commissie verleend indien het wordt gedaan de succesvolle verkoop van het onroerend goed door de makelaar ) en klaar staten.

Het landgoed is verantwoordelijk voor het gebruik van de middelen ( reclame en promotie ) om hun eigendom te bevorderen en contact met potentiële kopers en zodra de verkoop zal de makelaar begeleiden en begeleiden het proces van titels en eigendomsoverdracht . Het wordt sterk aanbevolen om de diensten van een makelaar in te huren als het zal tijd en moeite besparen in aanvulling op het verstrekken van juridisch advies en uw rechten te beschermen als een verkoper of koper.

Torrevieja
Atico
...
Ref. A0224
0 €

Torrevieja
Atico
...
Ref. A0258
0 €

Orihuela Costa
Apartamento
...
Ref.
155 €

Orihuela Costa
Duplex
...
Ref.
175 €

 

C/ San Luis,14 Bajo - 03181 Torrevieja - Alicante , Spain - Mobile: + 34 965 710 497 / + 34 665 770 892
Email: info@spainhouselevante.com

+34 665 770 892
HOME SPAIN HOUSES NIEUWBOUW GEBRUIKTE HUUR HOE WERKT HET HOE TE VERKOPEN